Giveaway pentru studenţi.
Giveaway pentru studenţi. Câştigă o vacanţă la mare, la munte sau o super trotinetă
May 6, 2021
Asigurare RCA 2021
Asigurare RCA 2021. S-au publicat tarifele pe categoriile de vârstă. Majoritatea şoferilor vor plăti mai mult
May 8, 2021

Cum faci o omletă pufoasă. Trucul cu bicarbonat de sodiu pe care trebuie să îl ştie orice gospodină

omletă pufoasă

Trucul cu bicarbonat de sodiu, pentru o omletă pufoasă

Cum faci o omletă pufoasă. Nutriţioniştii ne spun că micul dejun este cea mai importantă masă, deoarece de acolo ne luăm energia şi nutrienţii necesari pentru întreaga zi. Deşi, azi, găsim tot felul de reţete, omleta a rămas unul dintre preparatul preferat al românilor, fiind bogat în proteine şi este extrem de uşor de gătit.

Pentru ca omleta să fie pufoasă, vă dezvăluim elementul minune, pe care orice gospodină trebuie să îl aibă în casă. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu. Da, acel aliment care poate fi folosit atât pentru curăţenie, pentru maşină, dar şi în bucătărie.

Citeşte şi: Bicarbonatul de sodiu, folosit în grădină. Cum poate ajuta plantele

Cum faci o omletă pufoasă cu bicarbonat de sodiu

După ce baţi ouăle spumă, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu. Amestecă din nou, apoi pune omleta în tigaie. Astfel, va deveni extrem de pufoasă şi gustoasă.

Dacă faci ouă ochi, poti pune un praf de făină în uleiul fierbinte. Aşa nu se vor mai lipi de marginile tigăii. Se lasă câteva secunde, apoi se adaugă ouale.

Dacă baţi întâi albuşurile separat şi le adaugi apoi, la sfârşit, peste gălbenuşuri, omleta va deveni mai pufoasă. Pentru a face o omleta foarte pufoasa, puteţi adăuga, atunci când bateţi ouăle, şi câteva linguriţe de apă, ne recomanda DCNews.

Curăţă bucătăria cu bicarbonat de sodiu

O bucătărie curată poate fi obținută cu ușurință dacă apelezi la bicarbonatul de sodiu. Acest compus natural are în primul rând un preț mic față de produsele toxice de curățenie și poate face minuni în bucătărie și nu numai.

Astfel, cu ajutorul bicarbonatului poți curăța eficient petele dificile, arsura de pe tigăi și oale, mirosurile neplăcute și poate transforma electrocasnicele în produse ca noi, fără a le afecta.

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial