Echipa Giveaway România este o echipă tânără, dornică să aducă bucurie în sufletele cât mai multor participanţi. În acest scop, le oferim organizatorilor din întreaga țară o platformă de succes, unde pot ajunge mult mai rapid și mai eficient la publicul țintă.

Deja peste 20.000 de internauţi ne urmăresc cu sufletul la gură fiecare giveaway postat pe contul nostru de Instagram. Acum, toți cei care își doresc să participe și să câștige cele mai frumoase premii, pot vedea cele mai noi concursuri și pe site, dar și pe pagina de Facebook.

Însă, ideile noastre nu se opresc aici. Ne dorim să folosim această platformă și pentru a face bine. Am decis să menținem constant campania #giveawaylife. Indiferent de ceea ce se întâmplă în aceste zile, încă există foarte multe persoane care au nevoie de sânge pentru a supraviețui. Desigur, îndemnăm la donarea de sânge în condiții de prevenție contra coronavirus și respectând indicațiile oferite de autorități. Să nu uităm să fim uniți și să ajutăm, oricând!

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial