Bunătăţi fără gluten
Bunătăţi fără gluten. Câştigă un pachet complet pentru reţete delicioase
April 19, 2021
Costumul de baie potrivit
Costumul de baie potrivit. Cum îl alegi în funcţie de forma corpului
April 22, 2021

Giveaway crioterapie. Câştigă o şedinţă gratuită

Giveaway crioterapie

Bucură-te de un moment de relaxare binemeritat!

Giveaway crioterapie. Cea mai nouă criosaună din București te așteptă. Bucură-te de un moment de relaxare binemeritat!

Ce trebuie să faci?

1️⃣ FOLLOW terapiacriomed
2️⃣ POSTEAZĂ ÎN STORY acestă imagine
3️⃣ TAG prietenilor tăi (cu cât mai multe comentarii, cu atât mai multe șanse de a câștiga

Citeşte şi: Ten luminos şi strălucitor, în doar 5 paşi. Produsul cheie este SPF-ul

Giveaway crioterapie. Ce este „terapia prin frig”

CrioSauna, sau „terapia prin frig”, este o procedură care utilizează efectul terapeutic și analgezic deținut de gheață și apa rece.

Este tratamentul recomandat pentru regenerarea celulelor organismului, stoparea durerilor articulare și de spate, pentru detoxifiere și stimularea sistemului imunitar pe cale 100% naturală!

Criosauna este un echipament de ingrijire corporala sau dispozitiv medical destinat procedurilor de crioterapie generala. Echipamentul este de tip cabina individuala deschisa in care corpul este expus pana la 3 minute de la gat in jos la o temperatura de pana la -196°.

Criosauna utilizeaza azotul lichid pentru a raci interiorul cabinei. In ciuda valorilor extrem de scazute, corpul nu ingheata deoarece aerul din Criosauna este foarte uscat. Senzatia perceputa in timpul procedurii este suportabila, fiind mai putin neplacuta decat un dus cu apa rece, spre exemplu.

In timpul unei proceduri de Criosauna, temperatura pielii scade rapid iar la finalul ei, prin intensificarea circulatiei periferice, creste. Intrucat procedura este foarte scurta (maximum 3 min), se raceste doar stratul superficial al pielii, in timp ce temperatura organelor interne ramane neschimbata. Organismul reactioneaza pozitiv la socul termic si transmite semnale puternice creierului. Acesta stimuleaza toate functiile de autoreglare si aparare ale corpului, actionand indeosebi asupra partilor ce nu functioneaza la intregul potential.

Socul termic scurt si controlat ajuta organismul sa-si regaseasca echilibrul, diminueaza durerile, activeaza sistemul imunitar, stimuleaza circulatia sangelui, imbunatateste metabolismul si grabeste procesul de vindecare.

Pregătire și contraindicații

Trebuie să te asiguri că ai costumul de baie cu tine, să nu utilizezi creme de corp înainte de a intra în CrioSaună, să te asiguri că ai corpul perfect uscat atunci când intri în cabină;

Dacă ai piercing-uri, le acoperi cu un plasture și vei lăsa bijuteriile metalice în afara cabinei; Trebuie să nu depui efort fizic cu minim 30 de minute înainte de a intra în CrioSaună.

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial