Giveaway de primăvară
Giveaway de primăvară. Alege-ţi treningul care îţi place
April 17, 2021
Concurs de Paşte
Concurs de Paşte. Câştigă un iepuraş tricotat manual
April 18, 2021

GIVEAWAY pentru copii. De Iepuraş câştigă un ursuleţ Bentley Birkin

GIVEAWAY pentru copii

Câştigă un ursuleţ Bentley Birkin

GIVEAWAY pentru copii. Cu totii am avut o jucarie preferata cand eram mici, pe care o plimbam peste tot cu noi si de care eram nedespartiti.

Pentru ca se apropie Iepurasul, ne dorim sa oferim cadou trei ursuleti de plus Bentley Birkin Teddy care sa devina jucaria preferata a copilului tau.

Inspirat de Sir Henry Tim Birkin, cel mai renumit dintre „Bentley Boys”, ursuletul de plus moale este inconfundabil in jacheta clubului Bentley si cu esarfa sa devenita semnatura.

Foarte moale la atingere, cu nasul si gura brodate, impodobit pe una dintre labe cu renumitul „B” de la Bentley, ursuletul de lux este o jucarie fermecatoare ce va fi iubita multi ani.

GIVEAWAY pentru copii. Condiţii de participare

Pentru a castiga trebuie să intri pe Instagram şi să:

1. Dai follow paginii babyish.ro

2. Dai tag in comentariu la aceasta postare unor 3 prieteni

3. Dai share postarii in story.

Perioada de desfasurare a concursului este 14.04.2021 – 28.04.2021.  Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si contactati ulterior de catre noi.

Regulamentul concursului se gaseste pe site www.babyish.ro. Mult succes!

Cum să organizezi un giveaway de succes

Dacă vrei să organizezi un giveaway sau să te înscrii la unul, trebuie să urmezi nişte paşi şi să îndeplineşti nişte condiţii.

În România şi nu numai, giveaway-ul a devenit una dintre cele mai accesibile metode de a creşte o pagină şi a oferi o expunere în mediul online, fie că îţi desfăşori activitatea pe Instagram sau pe Facebook. (Citeşte AICI mai multe)

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial