Reţetă îngheţată de casă
Reţetă îngheţată de casă. Obţine un desert rapid, sănătos şi delicios în maximum 30 de minute
July 13, 2021
Ce se întâmplă în corp după moarte
Ce se întâmplă în corp după moarte. Misterul a fost elucidat de oamenii de ştiinţă
July 21, 2021

Giveaway tablou “Harta Iubirii”. Se oferă premii la 3 câştigători

Giveaway tablou “Harta Iubirii”

Se oferă premii la 3 câştigători

Giveaway tablou “Harta Iubirii”. Am decis să organizăm un concurs, unde câștigătorii vor fi premiați cu câte un tablou, pe care îl pot personaliza cum doresc.

Ce reprezintă? Orice locație de neuitat care merită să fie păstrată într-un tablou (o vacanță de neuitat, locul în care s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți, locul în care s-au cunoscut doi prieteni buni, unde s-a născut un bebe…etc).

Citeşte şi: Unde se scrie destinatarul pe plic. Scrie corect adresa

Giveaway tablou “Harta Iubirii”. Vor fi 3 premii

𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐈 – tablou “Harta Iubirii” A3 orice model
𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐈𝐈- tablou “Harta Iubirii” A4 orice model
𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈-tablou digital (trimis pe mail)

Ce trebuie să faci:

1.Folllow @harta_iubirii !
2. Etichetează într-un comentariu 3 prieteni care ar aprecia un astfel de tablou !
3. Dă un share acestei postari la story !

Pentru a putea câstiga, trebuie să respectați cerințele de mai sus! Poți lăsa mai multe comentarii dar cu tag-uri diferite.

Concursul se incheie pe data de 28.07.2021. Câștigătorii vor fi aleși printr-un program (random.org) în maxim 12h de la încheierea concursului.

Concursul se desfășoară doar in România! Succes!

Ce oferă “Harta Iubirii”?

Urmeaza aniversarea unei persoane apropiate sau simti nevoia de a darui un cadou? Harta iubirii este alegerea perfecta! Poate vrei sa iți suprinzi prietena cu un tablou cu locul unde v-ați cunoscut sau familia cu locul in care vă petreceti cel mai des timpul. Poți pastra chiar si amintirea unei vacanțe de neuitat alături de cei dragi.

De ce nu? Poate chiar si colegului tău de munca ii poti oferi un tablou cu locul unde lucrati sau unde va relaxati in timpul liber, pentru a-i mai însenina ziua. De asemenea, îți poți surprinde soțul/soția cu un tablou cu locul cererii in căsatorie, pentru a-i aminti cât de mult o iubești.

A aparut și un bebe? Surprinde-i pe tinerii părinți cu un tablou în care este ilustrat locul unde s-a nascut bebelușul, pentru a le aminti mereu de acest moment special.

Suntem siguri ca ar fi un cadou genial si pentru bunici. Harta iubirii poate fi personalizata pentru oricine, de la mic la mare.

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial