Giveaway de 2200 RON
Giveaway cu premii în valoare de 2200 RON. Ai de urmat 4 paşi simpli
March 3, 2022
Calendar ortodox 4 martie 2022
Calendar ortodox 4 martie 2022. Zi importantă pentru români. Toţi credincioşii ar trebui să ştie asta
March 3, 2022

Horoscop 4 martie 2022. Pașii lor sunt încununați de succes. Nativii care dau marea lovitură în carieră

Horoscop 4 martie 2022

Horoscop 4 martie 2022. Pașii lor sunt încununați de succes. Nativii care dau marea lovitură în carieră

Horoscop 4 martie 2022. Află ce te așteaptă în următoarea perioadă pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua de 4 martie, în funcție de zodie.

Vezi acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau legat de bani. Urmează o zi intensă pentru toate cele 12 semne zodiacale. Ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 4 martie 2022.

Berbec

Doar tu știi ce îți dorești cel mai mult și pe măsură ce Marte și Pluto își unesc forțele, poți să transpuni asta în cuvinte, apoi în fapte. Nu este ceea ce se așteaptă alții, dar vei ști imediat că este perfect pentru tine. Și da, asta poate avea legătură şi cu dragostea.

Taur

Te afli pe un drum plin de întorsături, te poate surprinde cât de mult îți place provocarea. Așa că stai pe loc și vezi unde te duce viața.

Și în dragoste, atunci când simţi că pierzi controlul, lasă emoțiile libere, partenerii pot părea din nou fascinaţi.

Gemeni

Pluto poate fi o planetă perturbătoare, dar astăzi acest lucru te energizează într-un mod pozitiv. Și cu Venus implicată, dragostea poate fi punctul central.

În loc de o viață liniștită, poți avea una plină de satisfacții, dacă te implici sincer. Dacă ești singur, cineva despre care presupui că greșește, poate arăta de fapt că are dreptate.

Rac

Această zi este una foarte creativă pentru tine. Ai şansa să încerci o nouă activitate pe care o vei  simţi potrivită pentru abilitățile tale. Pasiunea este atât de intensă astăzi, aşa că profită din plin de orice șansă.

Leu

Cariera ta strălucește cu puterea planetelor Venus și Pluto, iar când doi opuși se unesc, ceva special se întâmplă în interiorul tău. Este un amestec de ambiție și afecțiune, ambele sunt semnificative pentru tine în acest moment.

Citeşte şi: Ce se întâmplă în corp după moarte. Misterul a fost elucidat de oamenii de ştiinţă

Fecioară

S-ar putea să fi apărut atât de multe reguli în jurul tău, în ultima vreme, încât să fii debusolat. Pluto și Marte îți va pune piedici, dar te va ajuta să vezi lucrurile clar.

Răspunsurile pe care le cauți în dragoste ar putea să nu însemne atât de mult, ci mai degrabă să pui întrebările într-un alt mod.

Balanţă

Astăzi este despre familie. Pe măsură ce luna și Venus lucrează împreună, eşti gata să acţionezi la momentul potrivit. Poate că o promisiune de proprietate nu este așa cum era de așteptat, dar o poți face să funcționeze.

Neptun îţi stimulează concentrarea asupra sănătății, astfel încât să știi doar de ce ai nevoie.

Scorpion

Alegerea pașilor care să te ajute să o iei în direcţia bună este simplă când încetezi să mai încerci să-i ghicești pe alții.

În schimb, urmează-ți inima. În dragoste, poţi da de un Taur zgomotos, iubitor, care poate fi la fel de încăpățânat ca tine, dar în moduri diferite.

Săgetător

Pe măsură ce luna și soarele călătoresc împreună, discuţiile în contradictoriu vor fi la ele acasă. Să îmbrățișezi tot ceea ce te face cine ești este o mișcare grozavă.

Capricorn

Munca în echipă poate triumfa chiar și atunci când șansele par să nu fie de partea ta. Așa că încearcă să nu fii individualist. Cineva cu o voce foarte liniştită şi timidă poate apărea în viaţa ta.

Vărsător

Marte și Pluto sunt sinceri, dar pot spune lucruri pe care alții nu vor să le audă. Simţul tău că viața are nevoie de o revizuire pe toate planurile este încă viu. Dacă trebuie să fii îndrăzneț la serviciu, fă-o acum, o singură sugestie genială te poate face remarcat.

Peşti

În loc să faci un pas înainte, s-ar putea să fie înapoi și să-i lași pe alții să iasă în față. Este timpul să reflectezi la sentimentele tale, atât la cele pozitive, cât şi la cele negative.

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial