Giveaway cu voie bună
Giveaway cu voie bună. Câştigă 10 invitații duble la Weekend Sessions Botanica
June 16, 2021
Câştigă produse de make-up
Câştigă produse de make-up, skincare şi bijuterii
June 25, 2021

Scapă de celulită. Câştigă un abonament de 5 ședințe de modelare cu bambus

Scapă de celulită

Câştigă un abonament de 5 ședințe de modelare cu bambus

Scapă de celulită. Luna iulie am pregătit pentru voi fetelor un cadou din partea noastră. Puteți câștiga un abonament de 5 ședințe de modelare cu bambus, pentru a vă reda astfel un aspect al pielii cât mai extraordinar și de a începe vara pregatite.

Citeşte şi: Costumul de baie potrivit. Cum îl alegi în funcţie de forma corpului

Scapă de celulită. Ce aveți de făcut pentru a vă înscrie?

1. Follow @topkinetic
2. Tag la 3 prieteni în secțiunea de comentarii
3. Like acestei postări și optional, share pe story

Comentariile sunt nelimitate, deci vă puteți mări astfel sanșele de câștig.

Concursul se incheie pe data de 09.07.2021 și norocoasa câștigătoare va fi anunțată printr-un mesaj DM via instagram în urma extragerii făcute pe random.org.

Ce este masajul cu bambus?

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Beţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare şi în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanţă – silica (aceeaşi cu cea din corpul uman) –  bogată în minerale, calciu şi magneziu, care susţine frumuseţea şi aspectul suplu, ferm şi tonifiat al pielii.

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial